Keuring klimmateriaal

AC-Keuringen verzorgt de keuring van klimmateriaal
Laat jaarlijks uw klimmateriaal keuren om uw werknemers te verzekeren van veilige arbeidsmiddelen. AC-Keuringen uit Nieuwegein staat voor u klaar om de keuring van klimmateriaal binnen provincie Utrecht vakkundig te verzorgen. Na de keuring ontvangt u van ons altijd een erkend keuringscertificaat en bijhorende keuringsstickers.

Voor veilig klimmaterieel
Door de keuring van klimmateriaal uit te laten voeren, toont u aan dat u veilige arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw personeel. Dit is van groot belang, aangezien er doorgaans veel ongevallen gebeuren met klimmaterieel. Wanneer de oorzaak van een arbeidsongeval bij het materiaal zelf ligt, is er sprake van ondeugdelijk materieel. In dat geval kan u als werkgever 100% verantwoordelijk worden gesteld voor de financiële consequenties. Wilt u dit voorkomen? Dan raden wij aan tijdig een afspraak in te plannen met AC-Keuringen. Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsmiddelen naar behoren functioneren. Bovendien hanteren wij zeer flexibele werktijden: of u nu overdag, ’s avonds of in het weekend een beroep op onze diensten wilt doen.

Wij voeren de volgende klimmateriaalkeuringen uit:
    NEN 2484 voor ladders en trappen (draagbaar klimmaterieel)
    NEN 2718 voor rolsteigers

Service van A tot Z
Aan de hand van een uitgebreide checklist controleren wij de onderdelen van uw middelen. Bij zowel de NEN 2484-keuring als de NEN 2718-keuring gaat het dus echt om een visuele inspectie. Tijdens de controle kan het natuurlijk voorkomen dat wij op bepaalde defecten stuiten. Mocht dit het geval zijn, nemen we allereerst contact met u op om de eventuele bijkomende kosten voor een reparatie met u te bespreken. Aluminiumreparaties besteden we altijd uit aan een van onze betrouwbare partners. Uiteraard zijn we eerlijk over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook wanneer een reparatie tevergeefs is, maken we dit aan u bekend. Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Indien mogelijk kunt u uw materiaal bij ons in Nieuwegein langsbrengen. Daarnaast kunt u ons op een gewenst uitstipt bij u op locatie binnen Utrecht uitnodigen. Hoe meer onderdelen u langsbrengt, hoe mooier de prijs. Voorrijkosten gaan met u in overleg.

Wilt u AC-Keuringen inschakelen voor de keuring van klimmateriaal? Bel naar 085-8884483 en maak een afspraak. Al uw vragen stelt u via het contactformulier. We staan u spoedig te woord.
AC keuringen voor service en kwaliteit
Een goed stuk gereedschap / apparatuur is het halve werk.
Wij kunnen, met een snelle goede service, er voor zorgen dat u beschikt over gereedschap en / of apparatuur dat voldoet aan de laatst gestelde eisen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op met 
AC Keuringen
Eikstraat 22
3434 TE Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-keuringen.nl

Search