Keuring magazijnstellingen

Keuring van magazijninstellingen door AC-Keuringen
AC-Keuringen uit Nieuwegein is met genoegen uw specialist wanneer het gaat om de keuring van magazijnstellingen binnen provincie Utrecht. Wij zorgen voor een professionele controle en leveren te allen tijde service en kwaliteit. Na iedere succesvolle keuring ontvangt u van ons een keuringscertificaat en keuringsstickers.

Vakkundige NEN 15635-keuring
Het jaarlijks laten keuren van magazijnstellingen en opslagsystemen is wettelijk verplicht indien u werkgever bent. Dit kunt u natuurlijk overlaten aan de desbetreffende stellingleverancier, maar de inspectie uitbesteden aan een merkonafhankelijke keurmeester zoals AC-Keuringen is eveneens een optie. Magazijnstellingen keuren is iets wat wij al jarenlang doen en waarin wij onder meer gespecialiseerd zijn. We voeren de controles uit volgens de NEN 15635 (norm voor opslagsystemen en magazijnstellingen) en gaan hierbij te allen tijde vakkundig en secuur te werk.

Laat u het materiaal niet op tijd keuren en krijgt u te maken met een arbeidsongeval? Wanneer er uit onderzoek blijkt dat er sprake is van ondeugdelijke middelen, zal de werkgever voor 100% aansprakelijk gesteld worden voor de financiële consequenties. Dit zijn hoogoplopende kosten die u liever wilt vermijden. Wij staan met genoegen voor u klaar om door middel van een keuring van magazijnstellingen ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen.

Oplossing voor elke situatie
Wij lopen de verschillende onderdelen van uw stellingen zorgvuldig na. Zo weet u zeker dat uw arbeidsmiddelen na afloop van een geslaagde NEN 15635-keuring volledig veilig zijn. Dit is niet alleen fijn voor uw personeel, maar tevens voor uzelf. Gedurende de controle kan het uiteraard voorkomen dat wij tegen defecten aanlopen. Mocht dit zo zijn, dan nemen we direct contact met u op om u op de hoogte te stellen van onze bevindingen. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing. Wij kunnen het materiaal voor u naar een van onze betrouwbare partners sturen voor een deskundige reparatie. Daarbij vertellen we het u eerlijk als de stelling niet meer te redden is. Hoe meer keuringen u ons laat verzorgen, hoe meer korting u krijg. De voorrijkosten bepalen we overigens altijd in overleg met u.

Wilt u AC-Keuringen uit Nieuwegein bij u binnen provincie Utrecht inschakelen voor de keuring van magazijnstellingen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8884483 of door een bericht te plaatsen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.
AC keuringen voor service en kwaliteit
Een goed stuk gereedschap / apparatuur is het halve werk.
Wij kunnen, met een snelle goede service, er voor zorgen dat u beschikt over gereedschap en / of apparatuur dat voldoet aan de laatst gestelde eisen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op met 
AC Keuringen
Eikstraat 22
3434 TE Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-keuringen.nl

Search