NEN 3140-keuring

NEN 3140-keuring verzorgd door AC-Keuringen
Zoekt u een betrouwbare partner die op vakkundige wijze een NEN 3140-keuring voor u verzorgt? Dan bent u aan het juiste adres bij AC-Keuringen uit Nieuwegein. Wij staan klaar voor heel provincie Utrecht en kunnen al het materiaal waar een stekker aan is gemonteerd geheel volgens de NEN 3140 keuren.

Waarom uw gereedschap laten keuren?
Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen is wettelijk verplicht voor iedere werkgever die in het bezit is van deze middelen. Dit omdat iedere werkgever veilige arbeidsmiddelen aan het personeel beschikbaar dient te stellen. Ook als het om uitzendkrachten, onderaannemers en materiaalverhuur gaat, is dit het geval. Deze regelingen zijn in het leven geroepen om een veilige situatie te garanderen. Bent u een eenmanszaak of ZZP’er en bent u de enige die gebruik maakt van de elektrische gereedschappen? Dan is een NEN-keuring niet verplicht. Wel is elektrische apparaten keuren te allen tijde aan te raden. Sommige opdrachtgevers eisen namelijk dat uw materiaal volgens de NEN 3140-norm goedgekeurd is.

Werkgevers die het keuren van gereedschap niet tijdig laten verzorgen, kunnen aansprakelijk worden gesteld. Hier is sprake van wanneer er bij een arbeidsongeval letsel ontstaat waarvan een ondeugdelijk arbeidsmiddel de oorzaak is. Zodra er na onderzoek blijkt dat de werkgever nalatig is geweest, zal hij voor 100% aansprakelijk worden gesteld voor de financiële consequenties. Wilt u zo’n situatie vermijden? Maak dan tijdig een afspraak voor een NEN 3140-keuring bij AC-Keuringen! Met onze speciale keuringsapparatuur meten we de waarde van de beveiliging.

Uitstekende service
In principe kunt u met elk soort elektrisch apparaat tot 400 volt bij ons terecht. Zelfs als het reparaties betreft. Mochten wij er niet uitkomen, kunnen wij het gereedschap doorsturen naar de leverancier. Op deze manier doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzorgen. Uiteraard overleggen we eerst met u voordat we het materiaal doorsturen. Daarbij zijn we altijd eerlijk over de bijkomende kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Datzelfde geldt indien we tijdens de NEN 3140-keuring tegen defecten aanlopen. Pas na uw goedkeuring repareren we de apparatuur. We spelen te allen tijde open kaart. Wanneer het gereedschap niet meer te redden is, zullen we u dit eerlijk vertellen. Voor de controle en reparatie komen we bij u binnen provincie Utrecht op het gewenste tijdstip langs of nodigen we u uit om uw materieel bij ons in Nieuwegein te brengen. Na de keuring ontvangt u vanzelfsprekend een keuringscertificaat en keuringsstickers die 1 jaar geldig zijn. Hoe meer u ons overigens laat keuren, hoe meer korting u krijgt. De eventuele voorrijkosten gaan in overleg.

Een goed stuk gereedschap is het halve werk. Laat uw NEN 3140-keuring daarom over aan AC-Keuringen en maak overdag, ’s avonds of in het weekend een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 085-8884483. Via het contactformulier vraagt u meer informatie op. Wij zorgen er graag voor dat uw machine weer optimaal werkt of naar behoren blijft werken.
AC keuringen voor service en kwaliteit
Een goed stuk gereedschap / apparatuur is het halve werk.
Wij kunnen, met een snelle goede service, er voor zorgen dat u beschikt over gereedschap en / of apparatuur dat voldoet aan de laatst gestelde eisen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op met 
AC Keuringen
Eikstraat 22
3434 TE Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-keuringen.nl

Search